Любі діти!

2022-03-21

/Files/images/Ми переможемо.jpg

Дорогі мої учні!

Хотілося б трішки поговорити з вами. Саме зараз. У складний час для усієї нашої держави. Дякуючи ЗМІ, всі ви бачите, що відбувається. Ми боремося. Боремося за свою землю, нашу незалежність, за нашу волю. До цього всі ми жили мирно та щасливо, ходили до школи, зустрічалися з друзями, подорожували своєю країною, гуляли містом, старшокласники готувались до іспитів. Усе це було «до», а потім почалася війна. Ви бачите, як наші захисники охороняють нашу державу та наш мирний спокій, тому ви в безпеці: ви впевнені у собі, у своїх знаннях, своїх силах, впевнені одне в одному, вас ніхто не зрадить, і ви в будь-якому випадку можете розраховувати на допомогу.

Ви все знаєте. В умовах гібридної війни проти нас серйозно працюють інформаційно, потрібно бути проактивним, випереджати ворога – ми ж зазвичай гасимо інформаційні пожежі, а це апріорі програшна позиція. Є намагання змінити ситуацію, але потрібно значно більше уваги.

Всі ви одразу різко подорослішали. Подорослішали в думках, баченнях, бажаннях. Можливо, складно повірити, але прямо зараз ваші однолітки у Харкові, Житомирі Чернігові, Києві, Сумах та інших великих містах України - у підвалах. Вони не можуть обійняти улюблені іграшки, не можуть піти до школи і побачити друзів, дехто з них більше не побачить однокласників чи навіть батьків. У нас війна. Усім нам страшно і важко. Наші воїни мужньо б‘ються заради нашого з вами сьогодні і завтра.

Усі ми не хочемо війни. Усі ми хочемо жити. Перемога за нами! Все буде Україна!

Учитель географії та історії Ковтун Віта Миколаївна

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930